i!ii
Back to Navigation
Overlay

ULTIMATE FITNESS GROUP Fortrolighedspolitik.

IKRAFTTRÆDELSESDATO: 2021-01-27

Ultimate Fitness Group, LLC d / b / a Orangetheory® Fitness ("Ultimate", "vi", "os" eller "vores") værdsætter dit privatliv. I denne Fortrolighedspolitik ("Politik") beskriver vi, hvordan vi indsamler, bruger og offentliggør de oplysninger, vi får om de besøgende på vores hjemmeside, www.orangetheoryfitness.com ("hjemmesiden"), brugere af vores mobilapplikationer ("App" eller "Apps"), besøgende hos Orangetheory® Fitness træningscentre (hvad enten de ejes af Ultimate eller en af vores franchisetagere), og de tjenester, der er tilgængelige via vores hjemmeside og app, og hvordan vi bruger og offentliggør disse oplysninger.

I denne politik giver vi også besked om vores deltagelse i EU - USA og Schweiz - USA's certificeringer vedrørende privatlivsbeskyttelse, der i givet fald gælder for de oplysninger, vi indsamler fra personer i Den Europæiske Union og Schweiz, herunder oplysninger indsamlet offline. Denne politik gælder ikke for en franchisetagers indsamling, brug og offentliggørelse af dine oplysninger, undtagen som beskrevet i denne politik med hensyn til datadeling og ændring af en franchisetager.

Når du besøger hjemmesiden, bruger eller downloader appen eller bruger nogle af vores tjenester, anerkender du, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet som beskrevet i denne politik. Hvor det er påkrævet i henhold til gældende lov, vil vi få dit samtykke til at indsamle, bruge, overføre eller offentliggøre dine personlige oplysninger. Din brug af vores hjemmeside, app eller tjenester og enhver konflikt om fortrolighed er underlagt denne politik og vores brugsbetingelser, herunder de gældende begrænsninger vedrørende skader og konfliktløsning. Brugsbetingelserne er inkorporeret ved henvisning i denne politik.

Fortrolighedspolitik

 • Vi indsamler oplysninger (herunder følsomme personlige oplysninger, som er defineret under gældende lov) om dig direkte fra dig og fra andre parter, samt automatisk gennem din brug af vores hjemmeside og app, og hvor det er påkrævet i henhold til gældende lov med dit samtykke. Pågældende oplysninger indsamles, anvendes og offentliggøres af os til de formål, der er beskrevet nærmere i afsnit 2 og 3 i denne Fortrolighedspolitik.

  Oplysninger, vi indsamler direkte fra dig. De oplysninger, vi indsamler fra dig, afhænger af, hvordan du bruger vores hjemmeside, app og tjenester.

  • Sådan tilmelder du dig en prøvetræning online. For at tilmelde dig en prøvetræning i et Orangetheory® Fitness træningscenter via vores hjemmeside eller app skal du oplyse os om dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdato, dine betalingsoplysninger (for at vi kan reservere din prøvetræning) samt det træningscenter, hvor du gerne vil deltage i træningen. Vi indsamler også oplysninger, som du oplyser angående helbredsmæssige forhold, der kan påvirke din evne til at deltage i en træning. Hvis du ikke kommer med disse oplysninger, vil du ikke være i stand til at tilmelde dig eller deltage i en prøvetræning.

  • Sådan planlægger eller køber du sessioner online. Hvis du gerne vil oprette en konto, så du kan tilmelde dig træningssessioner eller købe sessioner online via vores hjemmeside eller vores app, skal du give os dit navn, din fysiske adresse, e-mailadresse, fødselsdato, telefonnummer, højde og vægt, betalings- og faktureringsoplysninger, samt brugernavn og adgangskode. Hvis du udfylder en medlemsaftale eller tilmelder dig en fitness-begivenhed, indsamler vi også oplysninger, som du kommer med vedrørende alle helbredsmæssige forhold, der kan påvirke din evne til at deltage i en træning. Hvis du ikke kommer med disse oplysninger, vil du ikke være i stand til at oprette en online konto, udfylde en medlemsaftale eller foretage et køb.

   Vi vil også indsamle oplysninger om de træninger, du planlægger, og oplysninger om dine køb, såsom de klassepakker, du køber. Du kan også komme med oplysninger om dine præferencer, såsom dine foretrukne træningscentre og trænere.

  • Når du besøger et Orangetheory Fitness Studio. Hvis du tilmelder dig en prøvetræning eller bliver Orangetheory-medlem ved at tilmelde dig hos et Orangetheory® Fitnessstudio (hvad enten det ejes af Ultimate eller en af vores franchisetagere), skal du give os eller vores franchisetager (hvis relevant) dit navn, din fysiske adresse, e-mailadresse, fødselsdato, telefonnummer, højde og vægt, ægteskabelig status, kontaktoplysninger i nødsituationer samt betalings- og faktureringsoplysninger. Vi eller vores franchisetager (hvis relevant) indsamler også oplysninger, som du angiver vedrørende helbredsmæssige forhold, der kan påvirke din evne til at deltage i en træning. Hvis du ikke angiver disse oplysninger, kan vi eller vores franchisetager (hvis relevant) muligvis ikke tilbyde vores tjenester til dig.

   Vi eller vores franchisetager (hvis relevant) vil også indsamle oplysninger om de træningssessioner, du planlægger, detaljer om hvor hyppigt du træner og dine mål (som du har oplyst) og information om dine køb i træningscenteret, såsom de klassepakker, du køber. Vi eller vores franchisetager (hvis relevant) indsamler også oplysninger, når du tjekker ind til en træning, såsom dit navn, adresse, e-mailadresse, medlemsnummer og træningssted. Hvis du angiver dine oplysninger i et træningscenter, der ejes af en af vores franchisetagere, vil franchisetageren dele pågældende oplysninger med os - se venligst afsnittet De oplysninger, vi indsamler fra franchisetagere nedenfor.

   Som en del af din træningssession kan du vælge at bruge vores OTbeat pulsmåler. Hvis du gør det, indsamler vi din puls for din træningssession og anden træningsstatistik, såsom antallet af kilometer du har løbet eller roet.

   Visse steder har du mulighed for frivilligt at deltage i et body scanning-program. Denne scanning måler din krops muskelmasse, fedtprocent og totale kropsvæske, og rapporterer om din overordnede kropssammensætning og body mass index (BMI) (baseret på din højde, vægt, køn og alder). Disse scanninger hjælper dig med at forstå effekten af din træning.

  • Når du udviser interesse for at købe en orangetheory-franchise. Hvis du er interesseret i at eje en Orangetheory-franchise, indsamler vi dit navn, din fysiske adresse, e-mailadresse, telefonnummer, oplysninger om din økonomi, oplysninger om det sted, hvor du er interesseret i at starte din franchise, samt alle andre oplysninger, du giver os med din indsendelse.

  • De oplysninger, vi indsamler fra franchisetagere. Som beskrevet ovenfor angiver du dine oplysninger direkte til franchisetageren, hvis du besøger et Orangetheory Fitness center, der ejes af en af vores franchisetagere. Når du angiver dine oplysninger til en franchisetager (herunder dine tilmeldingsoplysninger i træningscenteret, køb, du foretager hos en franchise, og dine træningsoplysninger), gør franchisetageren disse oplysninger tilgængelige for Ultimate. Franchisetageren håndterer imidlertid al fakturering og kontoadministration, herunder bestemmelse af, hvordan dine oplysninger bruges til franchisetagers egne formål vedrørende markedsføring i overensstemmelse med gældende love. Hvis du tilmelder dig en træning et andet sted end i dit vante træningscenter, har ejerne af begge træningscentre - det, hvor du afsluttede din træning og dit vante træningscenter - adgang til oplysninger om din træningsregistrering og deltagelse. Oplysninger fra din OTbeat-pulsmåler deles dog ikke mellem franchisetagere. Kontakt dit træningscenter for at få yderligere oplysninger om, hvordan vores franchisetagere behandler dine oplysninger til deres egne formål.

  • De oplysninger, vi indsamler fra sociale netværk. Du kan logge ind på din online konto eller vores Apps via Facebook. Hvis du logger ind på din konto eller linker din konto til din Facebook-profil, skal du indtaste din Facebook e-mailadresse og adgangskode. Vi anmoder dig om at give os tilladelse til: (i) at få adgang til dine grundlæggende profiloplysninger på Facebook (dette inkluderer dit navn, profilbillede, køn, netværk, bruger-id'er, venneliste, fødselsdato, e-mailadresse samt alle andre oplysninger, du har angivet til at være offentlige på din Facebook-konto); (ii) lave opslag på din væg; og (iii) få adgang til opslag i dine nyheder. Hvis du tillader os at få adgang til disse oplysninger, så vil vi have adgang til disse oplysninger, selvom du har valgt ikke at offentliggøre disse oplysninger via Facebook.

   Vi gemmer de oplysninger, vi modtager fra Facebook med andre oplysninger, som vi indsamler fra dig eller modtager om dig i overensstemmelse med denne politik. Ethvert socialt netværk, såsom Facebook, kontrollerer de oplysninger, det indsamler fra dig i henhold til dets egne betingelser. Vedrørende oplysninger om hvordan et socialt netværk kan bruge og offentliggøre de oplysninger, det indsamler om dig, herunder alle oplysninger, du offentliggør via det sociale netværk, bedes du gennemgå det sociale netværks fortrolighedspolitik. Vi har ingen kontrol over, hvordan sociale netværk bruger eller offentliggør de personlige oplysninger, de indsamler om dig.

   Vi indsamler også oplysninger om dig, når du interagerer med os på platforme på de sociale netværk. Hvis du sender os en besked eller tagger os i et opslag på et socialt netværk, samler vi oplysninger om din besked eller det opslag, vi er tagget i.

  De oplysninger, vi automatisk indsamler. Vi indsamler automatisk oplysninger om din brug af vores hjemmeside og apps ved hjælp af cookies, web beacons og andre teknologier, herunder teknologier designet til mobilapplikationer. I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lov, kombinerer vi disse oplysninger med andre oplysninger, vi indsamler om dig, herunder dine personlige oplysninger. Se afsnittet "Cookies og andre sporingsmekanismer" nedenfor for yderligere information.

  Hjemmeside:

  • domænenavn;
  • din browsertype og operativsystem;
  • websider, du ser på hjemmesiden; links du klikker på inde på hjemmeside; din IP-adresse;
  • hvor lang tid du besøger vores hjemmeside og eller bruger vores tjenester;
  • den henvisende webadresse eller den webside, der førte dig til vores hjemmeside; og
  • din enheds placeringsoplysninger, med din tilladelse, hvilket kan hjælpe med at finde de Orangetheory Fitness træningscentre, der ligger i dit område og som kan hjælpe os med at markedsføre Orangetheory® Fitness-tjenester.

  App:

  • ID for mobilenheden; enhedens navn og model; operativsystem, navn og version;
  • oplysninger om sprog;
  • aktiviteter inde i appen; og hvor lang tid du er logget ind på vores app;
  • oplysninger om placering. Med din tilladelse indsamler vi placeringsoplysninger fra din mobilenhed for at: (1) spore og kortlægge din løbe-/gå-træning ude af træningscenteret, som du starter i appen; (2) hjælpe dig med at finde de Orangetheory Fitness træningscentre, der ligger i dit område; og (3) for at hjælpe os med at markedsføre Orangetheory® Fitness-tjenesterne. Du kan slå denne funktion fra i placeringsindstillingerne på din mobilenhed.
  • Træning ude af træningscenteret: Du kan bruge appen til at hjælpe dig med at spore din løbe-/gå-træning ude af træningscenteret. Ud over at kortlægge din træning som beskrevet ovenfor, indsamler vi dato og klokkeslæt for din træning, højden for din træning, din hastighed og dit træningstempo, den samlede distance for din træning, antal trin og rytme, estimerede forbrændte kalorier og, hvis du bruger en pulsmåler under din træning, dine pulsdata.
 • Vi bruger dine oplysninger, herunder dine personlige oplysninger, til følgende formål:

  • Til at levere vores tjenester til dig, til at kommunikere med dig om din brug af vores tjenester, til at svare på dine forespørgsler, til at fuldføre dine ordrer og til andre formål vedrørende kundeservice.

  • Til at skræddersy det indhold og de oplysninger vi eventuelt sender til eller viser dig, til at tilbyde placeringstilpasning, til at tilbyde personlig hjælp og instruktioner samt på anden måde personliggøre dine oplevelser, mens du bruger hjemmesiden og appen. For eksempel vil vi vise kommende træningssessioner i dine foretrukne træningscentre, eller vi kan muligvis bruge dine placeringsoplysninger til at vise dig Orangetheory Fitness træningscentre i dit område. Vi bruger også oplysninger, der er indsamlet via OTbeat, kropsscanninger og dine app træningssessioner ude af træningscenteret, for at vi kan tilpasse træningsprogrammer og klasser samt organisere træningsudfordringer.

  • Til markedsførings- og salgsfremmende formål i overensstemmelse med gældende love. For eksempel bruger vi dine oplysninger, såsom din e-mailadresse, til at sende dig nyheder og nyhedsbreve, særlige tilbud og kampagner eller på anden måde kontakte dig om produkter, tjenester, træningssessioner eller andre oplysninger, som vi tror kan interessere dig.

  • Vi bruger dine oplysninger (typisk samlet) til at hjælpe os med at annoncere mærket Orangetheory Fitness på ikke-tilknyttede websteder og til at evaluere vores annoncekampagners succes (herunder vores online målrettede reklamer og offline salgsfremmende kampagner).

  • For bedre at kunne forstå, hvordan brugere får adgang til og bruger vores hjemmeside og apps, både samlet set og på individuelt grundlag, for at kunne forbedre vores hjemmeside og apps og reagere på brugerens ønsker og præferencer samt til andre forsknings- og analyseformål.

  • For at kunne administrere vores belønningsprogram for medlemmer.

  • For at kunne administrere undersøgelser og spørgeskemaer, f.eks. vedrørende markedsundersøgelser eller medlemmernes tilfredshed.

  • For at kunne udvikle vores franchise-program. Hvis du for eksempel gerne vil forhøre dig om driften af en Orangetheory-franchise, bruger vi dine oplysninger til at vurdere din egnethed med hensyn til at eje en af vores franchiser.

  • For at kunne gøre det muligt for vores franchisetagere at levere tjenester til dig i deres uafhængigt ejede og drevne træningscentre. Hvis en franchisetager forlader vores franchise-system, vil vi endvidere hjælpe med at lette franchisens overgang til en ny ejer, herunder sørge for, at de personlige oplysninger på medlemmerne i det pågældende træningsenter overføres til den nye ejer for at sikre, at medlemmerne fortsætter med at modtage tjenester.

  • For at overholde juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser som en del af vores generelle forretningsdrift og til andre formål vedrørende forretningsadministration, herunder godkendelse af din identitet, opretholdelse af kundejournaler, for at overvåge din overholdelse af dine aftaler med os, for at inddrive gæld, som man skylder os, for at beskytte vores forretningsinteresser og for at administrere eller overføre vores aktiver eller forpligtelser, for eksempel i tilfælde af en overtagelse, overdragelse eller fusion, som beskrevet nedenfor.

  • Hvor vi mener, at det er nødvendigt at undersøge, forhindre eller gribe ind i forbindelse med ulovlige aktiviteter, mistænkt svindel eller fejl, situationer, der involverer potentielle trusler mod enhver persons sikkerhed, eller overtrædelser af vores brugsbetingelser eller denne fortrolighedspolitik.
  • Til andre formål som vi vil informere dig om fra tid til anden. Hvor det er påkrævet af gældende love og regler, vil vi få dit samtykke, hvis vi ønsker at bruge dine personlige oplysninger til andre formål end dem, der er angivet i denne politik.
 • Vi deler muligvis dine oplysninger, herunder personlige oplysninger, som følger:

  • Træningssessioner og udfordringer. Under en træningssession kan deltagerne eventuelt dele deres navn og oplysninger om OTbeat-hjerterytme med andre sessiondeltagere på vores skærme i træningscenteret. Hvis du deltager i en træningsudfordring, kan du dele dit navn og træningsoplysninger med andre deltagere i udfordringen. Du kan også dele oplysninger om din træning og udfordringer, du deltager i, på de sociale medier, hvor du har en konto.

  • Orangetheory-franchisetagere.Hvis vi indsamler oplysninger fra dig, når du anmoder om en prøvetræning i dit område, vil vi give disse oplysninger til den lokale franchisetager. Når du tilmelder dig en træning, eller planlægger eller køber sessioner via vores hjemmeside eller app eller personligt i et træningscenter, hostes den slags oplysninger af Mindbody Inc. ("Mindbody"), en tjenesteudbyder, der har kontrakt med Ultimate og vores franchisetagere. Alle data, der hostes af Mindbody, stilles til rådighed for Ultimate og franchise-indehaveren af dit vante træningscenter (hvis relevant). Hvis du fuldfører en træning i et andet træningscenter end dit vante sted, vil dine data være tilgængelige for ejerne af begge træningscentre. Hvis en franchisetager sælger eller på anden måde overfører sin franchise, overfører vi medlemsoplysningerne, der håndteres af den udgående franchisetager til den efterfølgende franchisetager. Hvis du bruger en kropsscanner i et træningscenter, der ejes af en franchisetager, vil vi dele dine scanningsresultater med denne franchisetager.

  • Sundhedsfokuserede apps og hjemmesider. Med dit samtykke kan vi dele dine personlige oplysninger, herunder trænings- og sundhedsdata, med ikke-tilknyttede, sundhedsfokuserede mobilapplikationer og hjemmesider, for at vi kan hjælpe dig med at spore oplysninger om din sundhed og velvære. Hvis du vælger at dele dine oplysninger med disse apps, bliver dine personlige oplysninger, herunder dine sundhedsoplysninger, brugt i overensstemmelse med pågældende apps' og hjemmesiders egne fortrolighedspolitikker, ikke med denne. Inden du accepterer at dele dine personlige oplysninger med nogen apps eller hjemmesider, der tilhører tredjepart, skal du sørge for, at du har læst, forstået og accepteret deres egen fortrolighedspolitik og brugsbetingelser.

  • Tilknyttede.Vi kan videregive de oplysninger, vi indsamler fra dig, til vores tilknyttede selskaber eller datterselskaber. Hvis vi gør det, vil deres anvendelse og offentliggørelse af dine personligt identificerbare oplysninger imidlertid være underlagt denne politik.

  • Tjenesteudbydere. Vi videregiver de oplysninger, vi indsamler fra dig, til vores leverandører, tjenesteudbydere, entreprenører og agenter, der udfører funktioner på vores vegne. Portalen, hvor man kan tilmelde sig træning, hostes i særdeleshed af Mindbody. Derudover, som nævnt ovenfor, bliver dine oplysninger tilgængelige for ejeren af det bestemte sted og Ultimate, når du tilmelder dig en træning i et bestemt træningscenter.

  Hvor det er påkrævet af gældende lovgivning, vil vi indføre passende sikkerhedsforanstaltninger og/eller anmode om, at disse tredjeparter har indført sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger.

  Vi videregiver også oplysninger under følgende omstændigheder:

  • Forretningsoverførsler. Hvis (i) vi eller vores tilknyttede selskaber er eller bliver købt af, bliver fusioneret med eller bliver investeret i et andet selskab, eller (ii) hvis nogle af vores aktiver er eller bliver overføret til et andet selskab, hvad enten det er en del af en konkurs eller insolvensbehandling eller andet, kan vi overføre de oplysninger, vi har indsamlet fra dig, til den anden virksomhed. Som en del af forretningens overførselsproces vil vi dele visse af dine personlige oplysninger med långivere, revisorer og rådgivere, herunder advokater og konsulenter.

  • Som svar på den juridiske proces.Vi kan også videregive de oplysninger, vi indsamler fra dig for at overholde loven, en retssag eller anden juridisk proces, f.eks. som svar på en retskendelse eller en stævning.

  •  For at beskytte os og andre. Vi kan også videregive de oplysninger, vi indsamler fra dig, hvor vi mener, det er nødvendigt at undersøge, forebygge eller gribe ind i forbindelse med ulovlige aktiviteter, mistanke om svig, situationer, der involverer potentielle trusler mod enhver persons sikkerhed, overtrædelser af vores brugsbetingelser eller denne Politik, eller hvor det med rimelighed er nødvendigt som bevis i retssager, hvor Ultimate er involveret.

  • Samlede og afidentificerede oplysninger. Vi deler muligvis samlede, afidentificerede eller anonymiserede oplysninger om brugere og medlemmer med andre med henblik på markedsføring, reklame, forskning eller lignende formål.
 • Vi og vores tjenesteudbydere bruger cookies og andre sporingsmekanismer til at spore oplysninger om din brug af vores hjemmeside og app. Hvor det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, kombinerer vi eventuelt disse oplysninger med andre personlige oplysninger, vi indsamler fra dig (og vores tjenesteudbydere kan gøre det på vores vegne).

  Cookies. Cookies er alfanumeriske identifikatorer, som vi overfører til din computers harddisk gennem din webbrowser med henblik på journalføring. Nogle cookies giver os mulighed for at gøre det lettere for dig at navigere på rundt på vores hjemmeside og i vores app, mens andre bruges til at gøre en hurtigere login-proces mulig eller gør os i stand til at spore dine aktiviteter på vores hjemmeside og i vores app.

  Deaktivering af cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men hvis du foretrækker det, kan du redigere dine browserindstillinger, så de fremover bliver blokeret. Værktøjslinjens afsnit om Hjælp i de fleste browsere fortæller dig, hvordan du forhindrer din computer i at acceptere nye cookies, hvordan du får browseren til at give dig besked, når du modtager en ny cookie, eller hvordan du helt og aldeles deaktiverer cookies. Besøgende på vores hjemmeside, der deaktiverer cookies, vil være i stand til at kigge på visse områder af hjemmesiden, men nogle funktioner fungerer muligvis ikke.

  Transparente GIF'er, pixelkoder og andre teknologier. Transparente GIF'er er små billeder med en unik identifikator, der ligner funktionen i cookies. I modsætning til cookies, der gemmes på din computers harddisk, er transparente GIF'er usynligt integreret på hjemmesider eller i mobilapplikationer. Vi bruger eventuelt transparente GIF'er (også kendt som web beacons, web bugs eller pixelkoder) i forbindelse med vores hjemmeside og app til blandt andet at spore aktiviteterne, hvad angår de besøgende på hjemmesiden og app-brugere, til at hjælpe os med at administrere indhold samt udarbejde statistik om brug af vores hjemmeside og apps. Vi og vores tjenesteudbydere bruger også transparente GIF'er i HTML e-mails til vores kunder, hvilket hjælper os med at spore svarhastigheden på e-mails, med at identificere, hvornår vores e-mails bliver set, og med at spore, om vores e-mails videresendes.

  Analyse. Vi bruger automatiserede enheder og applikationer, såsom Adobe Analytics og Google Analytics, til at evaluere brugen af vores hjemmeside, og i det omfang det er tilladt, vores apps. Vi kan også bruge andre analytiske midler til at evaluere vores hjemmeside og apps. Vi bruger disse værktøjer til at hjælpe os med at forbedre vores hjemmesides og apps' ydeevne og brugeroplevelser. Disse enheder kan bruge cookies og andre sporingsteknologier, såsom web beacons eller lokale lagringsobjekter (LSO'er), til at udføre deres tjenester. Hvis du gerne vil fravælge Adobe Analytics, skal du besøge https://www.adobe.com/privacy/opt-out.html. Hvis du gerne vil vide mere om Googles praksis til beskyttelse af personlige oplysninger, skal du læse Googles fortrolighedspolitik på https://www.google.com/policies/privacy/. Du kan også downloade browser-tilføjelsen til fravalg af Google Analytics for at forhindre, at dine data bruges af Google Analytics, på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  Spor ikke. I øjeblikket genkender vores systemer ikke browserens anmodninger om "spor-ikke". Du kan imidlertid deaktivere bestemt sporing, som beskrives i dette afsnit (f.eks. ved at deaktivere cookies). Du kan også fravælge målrettet reklame ved at følge instruktionerne i afsnittet Annoncenetværk.

  Annoncenetværk. Vi bruger netværks-annoncører til at vise annoncer på ikke-tilknyttede websider eller andre medier (f.eks. sociale netværksplatforme). Dette gør det muligt for os og netværks-annoncører at målrette annoncer til dig vedrørende produkter og tjenester, som du måske er interesseret i. Udbydere af annoncenetværk, annoncører, sponsorer og/eller tjenester for trafikmåling kan bruge cookies, JavaScript, web beacons (herunder transparente GIF'er), Flash LSO'er og andre sporingsteknologier til at måle effektiviteten af deres annoncer og til at personliggøre annonceindhold til dig. Disse cookies og andre teknologier styres af hver enheds specifikke fortrolighedspolitik, ikke af denne. Vi kan give disse annoncører oplysninger, herunder personlige oplysninger, om dig.

  Vi kan videregive visse oplysninger (såsom din e-mailadresse) til Facebook Brugerdefinerede Målgrupper (for at få mere information om Facebook Brugerdefinerede Målgrupper gå til her eller for at fravælge det gå til Facebook siden med annoncepræferencer) - for at vi bedre kan målrette annoncer og indhold til dig og andre med lignende interesser på andre websider eller medier ("Brugerdefinerede målgrupper"). Vi kan eventuelt også arbejde sammen med andre annoncenetværk og marketingplatforme, der gør det muligt for os og andre deltagere at målrette annoncer til Brugerdefinerede Målgrupper, der er indsendt af os og andre. Du kan også kontrollere, hvordan Facebook og andre annoncenetværk viser dig bestemte annoncer, som er yderligere forklaret i deres respektive fortrolighedspolitik, eller ved at bruge de fravalg, der er beskrevet nedenfor.

  Brugere i USA kan fravælge mange annoncenetværk. For eksempel kan man gå til Digital Advertising Alliance ("DAA") siden for Forbrugervalg vedrørende information om fravalg af interessebaseret annoncering og ens valg med hensyn til, at DAA-virksomheder bruger ens oplysninger. Du kan også gå til Network Advertising Initiative ("NAI") siden for Forbrugerens fravalg vedrørende information om fravalg af interessebaseret annoncering og ens valg med hensyn til, at NAI-medlemmer bruger ens oplysninger. Hvis du er i EU, kan du fravælge bestemte annoncenetværks cookies, som vi og andre hjemmesider muligvis bruger til målrettet annoncering gennem European Interactive Digital Advertising Alliance (EDAA) siden for Dine online valg eller www.aboutads.info. Brugere i Australien kan fravælge visse annoncenetværk ved at gå til Dine online valgsiden med information om fravalg af interessebaseret annoncering og valg, der er tilgængelige fra deltagende organisationer. Brugere i Canada skal gå til Digital Advertising Alliance Canada ("DAAC") AdChoices-siden vedrørende information om fravalg af interessebaseret annoncering og de valg, der er tilgængelige fra DAAC-medlemmer.

  Fravalg af en eller flere virksomheder noteret på DAA siden for Forbrugervalg , NAI Forbrugerfravalgs-siden , eller en hjemmeside for forbrugervalg, der er specifik for et land eller en region vil fritage dig for, at disse virksomheder leverer interessebaseret indhold eller annoncer til dig, men det betyder ikke, at du ikke længere vil modtage reklamer via vores hjemmesider eller på andre websider. Du kan fortsætte med at modtage annoncer, som for eksempel er baseret på den bestemte hjemmeside, du ser på (dvs. kontekstbaserede annoncer). Hvis dine browsere er konfigureret til at afvise cookies, når du fravælger en hjemmeside for forbrugervalg, vil dit fravalg muligvis ikke være effektivt.

 • Vores hjemmeside og apps kan indeholde links til ikke-tilknyttede enheders hjemmesider. Enhver adgang til og brug af den slags linkede hjemmesider reguleres ikke af denne politik, men styres i stedet af de pågældende hjemmesiders fortrolighedspolitikker Vi er ikke ansvarlige for den slags hjemmesiders praksis vedrørende oplysninger.

 • Vi har implementeret rimelige forholdsregler for at beskytte de oplysninger, vi indsamler, mod tab, misbrug og uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring og ødelæggelse. Vær opmærksom på, at trods vores indsats, kan ingen datasikkerhedsforanstaltninger garantere sikkerhed.

  Du skal træffe foranstaltninger for at beskytte dig selv mod uautoriseret adgang til din adgangskode, telefon og computer ved blandt andet at logge ud, efter at du har brugt en delt computer, vælge en robust adgangskode, som ingen andre kender eller let kan gætte, og ved at holde dit brugernavn og din adgangskode for dig selv. Vi er ikke ansvarlige for mistede, stjålne eller kompromitterede adgangskoder eller for nogen aktivitet på din konto via uautoriseret adgangskodeaktivitet.

 • Du kan gennemgå og ændre personlige oplysninger, som du har sendt, ved at logge ind på din konto og opdatere dine profiloplysninger. Du kan også opdatere dine oplysninger ved at besøge dit Orangetheory Fitness træningscenter. Bemærk, at kopier af oplysninger, som du har opdateret, ændret eller slettet, kan i en periode forblive synlige i cachelagring og på arkiverede sider på hjemmesiden eller i appen.

  Hvis du er bosiddende i Den Europæiske Union, bedes du se afsnittet Yderligere oplysninger for EU-personer nedenfor for at få yderligere oplysninger om adgang til dine oplysninger samt andre juridiske rettigheder, der er tilgængelige for dig i henhold til EU-lovgivningen. Beboere i lande uden for De Forenede Stater eller Den Europæiske Union bør læse afsnittet Supplerende oplysninger for personer uden for De Forenede Stater nedenfor.

 • I overensstemmelse med gældende lovgivning sender vi ind i mellem salgsfremmende kommunikation til dig. Du kan fravælge sådan kommunikation ved at følge instruktionerne om fravalg, der er indeholdt i kommunikationen, eller hvis du har tilmeldt dig vores salgsfremmende tekstmeddelelser, ved at svare STOP. Vi behandler fravalgs-anmodninger i overensstemmelse med gældende lov. Hvis du fravælger at modtage salgsfremmende kommunikation om anbefalinger eller andre oplysninger, som vi mener kan interessere dig, kan vi stadig sende dig meddelelser om din konto eller de tjenester, du har anmodet om eller modtaget fra os. App-brugere kan aktivere eller deaktivere push-meddelelser ved at justere deres app- eller enhedsindstillinger.

  Vores franchisetagere sender også deres egne meddelelser med markedsføring i overensstemmelse med gældende lov. Hvis du ikke længere ønsker at modtage marketingkommunikation fra vores franchisetagere, skal du separat fravælge den respektive franchisetagers marketingkommunikation. Vi kontrollerer ikke og er ikke ansvarlige for salgsfremmende kommunikation, som vores franchisetagere sender.

 • Vores hjemmeside, apps og tjenester er ikke designet til børn under 13 år. Hvis vi opdager, at et barn under 13 år har givet os personlige oplysninger, sletter vi sådanne oplysninger fra vores systemer.

 • Hvis du har spørgsmål vedrørende fortrolighed med henblik på vores tjenester eller gerne vil indgive en klage, bedes du kontakte os på privacy@orangetheoryfitness.com eller ved at kontakte dit lokale træningscenter.

  Du har muligvis også lov til i henhold til gældende lovgivning at indgive en klage til dit lands tilsynsmyndighed i forbindelse med, hvordan vi indsamler, bruger eller videregiver dine personlige oplysninger.

 • Denne politik er gældende fra og med den dato, der er angivet ovenfor. Vi kan muligvis ændre denne politik fra tid til anden, så sørg for at tjekke med jævne mellemrum. Vi vil slå eventuelle ændringer af denne politik op på vores hjemmeside og i vores app. Hvis vi foretager ændringer i denne politik, der væsentligt påvirker vores praksis med hensyn til de personlige oplysninger, vi tidligere har indsamlet fra dig, vil vi bestræbe os på at give dig besked på forhånd om en sådan ændring ved at fremhæve ændringen på vores hjemmeside og i appen og, hvor det er påkrævet i henhold til gældende lov, vil vi få dit samtykke til sådanne ændringer

 • I nogle domsmyndigheder har du muligvis yderligere rettigheder, og vi har visse forpligtelser med hensyn til dine personlige oplysninger, som vil variere baseret på domsmyndigheden, der hvor du bor. Nedenfor har vi angivet nogle af disse rettigheder, der muligvis er tilgængelige i henhold til dit lands love. Hvis du er bosiddende i Den Europæiske Union, bedes du se afsnittet Yderligere oplysninger til EU-personer nedenfor.

  Adgang og Rettelse. Efter skriftlig anmodning og bekræftelse af din identitet har du ret til at få adgang til de personlige oplysninger om dig under vores kontrol, oplysninger om de måder, hvorpå disse oplysninger bruges, og en beskrivelse af de enkeltpersoner og organisationer, til hvem disse oplysninger er blevet videregivet. Vi vil stille oplysningerne til rådighed inden for enhver lovligt påkrævet tidsramme eller give skriftlig meddelelse, hvor der kræves yderligere tid til at opfylde anmodningen.

  I nogle situationer kan vi muligvis ikke give adgang til visse personlige oplysninger.  Dette kan være tilfældet, hvor for eksempel videregivelse ville afsløre personlige oplysninger om en anden person, hvor de personlige oplysninger er beskyttet af et juridisk privilegium, hvor oplysningerne blev indsamlet med henblik på en undersøgelse eller hvor videregivelse af oplysningerne afslører fortrolige kommercielle oplysninger, som, hvis de offentliggøres, kan skade vores konkurrencemæssige position.  Vi kan også være forhindret i ved lov at give adgang til visse personlige oplysninger.  Når en adgangsanmodning afvises, underretter vi dig om en sådan afvisning.

  Vi vil gøre en rimelig indsats for at sikre, at de personlige oplysninger, vi bruger eller videregiver, er nøjagtige og komplette.  I de fleste tilfælde stoler vi på, at du sørger for, at dine oplysninger er aktuelle, komplette og præcise. Hvis du kommer med ukorrekte eller ufuldstændige personlige oplysninger, ændrer vi oplysningerne efter behov. 

  Træk samtykke tilbage. Hvor du har givet os dit samtykke, f.eks. til direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage med henblik på vores behandling af dine personlige oplysninger.  I tilfælde af en sådan tilbagetrækning kan vi eller vores franchisetagere (hvis relevant) muligvis ikke tilbyde dig vores tjenester.

  Afregistrering af konto. I visse domsmyndigheder har du ret til at anmode om afregistrering af din konto (hvis du har registreret en konto for at få adgang til vores tjenester).

  Tilbageholdelse. Vi opbevarer dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere vores tjenester til dig, for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne politik og/eller vores forretningsformål, eller som tilladt eller påkrævet i henhold til lov, regulering eller intern politik.

  Overførsel af personlige oplysninger på tværs af grænser. Generelt set opretholder vi servere og systemer i USA, der er hostet af tjenesteudbydere. Vores franchisetagere i dit bopælsland kan muligvis overføre personlige oplysninger til os i De Forenede Stater, og vi kan også give behandlingen af dine oplysninger til, eller på anden måde dele dine oplysninger med, andre parter i USA eller iandre lande end dit bopælsland.  Derfor, hvor de personlige oplysninger, som vi indsamler via eller i forbindelse med hjemmesiden, appen eller vores tjenester, eller de leveres til os af vores franchisetagere, overføres til og behandles i USA eller andre steder uden for dit bopælsland, vil vi tage forholdsregler for at sikre, at oplysningerne får det samme beskyttelsesniveau, som hvis de forblev i dit bopælsland.  Når vi deler dine oplysninger, kan den person eller enhed, som vi deler oplysningerne til, i nogle tilfælde være i udlandet eller muligvis gemme dine oplysninger i udlandet, og det er muligvis ikke påkrævet at beskytte oplysningerne på sådan en måde, der har de samme sikkerhedsforanstaltninger som dem, der gælder for dine oplysninger i dit hjemland.  Hvor dette er tilfældet og i det omfang, det er påkrævet i henhold til loven, vil vi søge din tilladelse, inden vi deler sådanne oplysninger.  Du anerkender derfor, at dine personlige oplysninger muligvis kan behandles og opbevares i udenlandske domsmyndigheder, og at regeringer, domstole, retshåndhævende myndigheder, regeringsorganer eller regulerende organer i USA og andre steder muligvis kan få adgang til eller få oplysning om dine personlige oplysninger under en lovlig orden eller på anden måde gennem lovene i den udenlandske domsmyndighed, uanset de sikkerhedsforanstaltninger, vi har indført for at beskytte dine personlige oplysninger.

  Hvis du er bosiddende i Folkerepublikken Kina (for at undgå tvivl udelukker dette Hong Kong SAR, Macau SAR og Taiwan i forbindelse med denne politik): med dit samtykke kan vi dele, overføre eller opbevare dine personlige oplysninger uden for Folkerepublikken Kina, hvor vi er overbeviste om, at der er indført tilstrækkelige beskyttelsesniveauer for at beskytte dine personlige oplysningers integritet og sikkerhed, eller at der er vedtaget passende sikkerhedsforanstaltninger og at de overholder gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse.

 • De oplysninger, vi indsamler gennem tjenesterne, kontrolleres af Ultimate Fitness Group, LLC, der har hovedkontor i USA på 6000 Broken Sound Parkway NW, Suite 200, Boca Raton, Florida 33487, USA. Vedrørende de personlige oplysninger, der bliver indsamlet i et Orangetheory Fitnesss træningscenter, der ejes af en af vores franchisetagere, vil den relevante franchisetager have kontrol over data. Hvis du gerne vil udøve nogen af dine rettigheder hos en af vores franchisetagere, bedes du kontakte den respektive franchisetager ved at besøge dit lokale træningscenter eller følge kontaktoplysningerne for det lokale træningscenter på hjemmesiden. Som franchisegiver kan Ultimate få adgang til de personlige oplysninger, du giver vores franchisetagere, og der, hvor vi bruger disse personlige oplysninger til vores egne formål, vil vi uafhængigt have kontrol over dem.

  De juridiske grundlag vedrørende brug af dine personlige oplysninger . Vi indsamler dine oplysninger som en datakontrollør, når vi har retsgrundlag for det. Følgende retsgrundlag vedrører vores indsamling af data:

  • Vores brug af dine personlige oplysninger er i vores legitime interesse som en kommerciel organisation (for eksempel for at foretage forbedringer med hensyn til vores produkter og tjenester, og for at give dig de oplysninger, du anmoder om). Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling, som det er forklaret i afsnittet nedenfor med titlen Dine juridiske rettigheder;
  • Vores brug af dine personlige oplysninger er nødvendig, for at vi kan udføre en kontrakt eller træffe foranstaltninger til at indgå en kontrakt med dig (for eksempel for at lette din deltagelse i en prøvesession, som du har anmodet om, hvor vi bruger dine personlige oplysninger til at svare på dine anmodninger i kundeservice, og for at vi kan levere vores tjenester via vores hjemmeside eller apps); og/eller
  • Vores brug af dine personlige oplysninger er nødvendig, for at vi kan overholde en relevant juridisk eller lovgivningsmæssig forpligtelse, som vi har (f.eks. hvor vi er forpligtet til at videregive personlige oplysninger til en domstol eller skattemyndighed).
  • Vores brug af dine personlige oplysninger er i overensstemmelse med dit samtykke (for eksempel når du accepterer at dele dine personlige oplysninger med en anden part til deres egen markedsføring).
  • Vores brug er nødvendig for at beskytte dine vitale interesser (for eksempel hvis du bliver såret under en træning)
   Hvis du gerne vil vide mere om de juridiske grundlag, hvor med vi behandler personlige oplysninger, bedes du se bilag A i slutningen af denne politik eller kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger.

  Tilbageholdelse af dine personlige oplysninger. Vi opbevarer dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt, for at vi kan levere vores tjenester til dig, for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne politik og/eller vores forretningsformål, eller hvis det er påkrævet i henhold til lov, regulering eller intern politik.

  Særlige kategorier for personlig information. Vi kræver et yderligere juridisk grundlag for at behandle særlige kategorier for personlige oplysninger, der inkluderer dine sundhedsdata (som kan udledes af din vægt og højde, ydeevne under træning, fra dine hjerteslag, når du bruger en af vores OTbeat pulsmålere og din frivillige deltagelse i kropsscanninger, eller når vi beder dig om at give os dine sundhedsoplysninger, såsom helbredsmæssige forhold, som du fortæller os, når du udfylder en medlemsaftale), som skal være et af følgende:

  • Du har givet udtrykkeligt samtykke;
  • Behandlingen er nødvendig for at beskytte dine vitale interesser eller en anden persons interesser, hvor du fysisk eller juridisk set er ude af stand til at give samtykke (for eksempel i ekstraordinære situationer, såsom en medicinsk nødsituation); eller
  • Behandlingen er nødvendig for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.
  • Profilering. Vi analyserer eventuelt medlemmers træningsvaner og -aktiviteter, interesser og præferencer, for at vi kan levere vores tjenester, såsom tilpasning af træning, og med hensyn til vores markedsføring.

  Behandling af oplysninger fra Børn Mellem 14 og 17 år. Hvis et barn i EU mellem 14 og 17 år giver os personlige oplysninger via tjenesterne, og vores behandling er baseret på samtykke som et juridisk grundlag, får vi samtykke fra barnets respektive forælder eller værge. Forælderen eller værgen har til enhver tid ret til at trække sådan et samtykke tilbage, der gives på barnets vegne.

  Dine juridiske rettigheder. Med forbehold af visse undtagelser og i nogle tilfælde afhængigt af den behandlingsaktivitet, vi udfører, når Ultimate fungerer som en datakontrollør, har EU-personer visse rettigheder i forhold til deres personlige oplysninger:

  Ret til at få adgang til, rette og slette dine personlige oplysninger: Du har ret til at anmode om adgang til de personlige oplysninger, som vi besidder om dig og: (a) kilden til dine personlige oplysninger; (b) formål, retsgrundlag og behandlingsmetoder (c) datakontrollørens identitet; og (d) enheder eller kategorier over enheder, som dine personlige oplysninger kan overføres til.

  Du har også ret til at anmode om, at vi sletter dine oplysninger.

  Vi er ikke forpligtet til at efterkomme din anmodning om at slette personlige oplysninger, hvis behandlingen af dine personlige oplysninger er nødvendig, for at vi kan overholde en juridisk forpligtelse eller for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

  Ret til at begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger: Du har ret til at begrænse brugen af dine personlige oplysninger, når (i) du bestrider nøjagtigheden af dataene; (ii) brugen er ulovlig, men du ønsker ikke, at vi sletter dataene; (iii) vi har ikke længere brug for de personlige oplysninger til de relevante formål, men vi har brug for dem til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav; eller (iv) du har gjort indsigelse mod vores brug af personlige oplysninger, hvor pågældende brug er berettiget af vores legitime interesser, og vi skal bekræfte, om vi har en overbevisende interesse for at kunne fortsætte med at bruge dine data.

  Vi kan fortsætte med at bruge dine personlige oplysninger efter en anmodning om begrænsning, hvor:

  • vi har dit samtykke; eller
  • for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav; eller
  • for at beskytte en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder.

  Ret til databærbarhed I det omfang, vi behandler dine oplysninger (i) baseret på dit samtykke eller i henhold til en kontrakt; og (ii) ved hjælp af automatiserede midler, har du ret til at modtage sådanne personlige oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format, eller du kan bede om at få dem overført direkte til en anden datakontrollør.

  Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige oplysninger: Du kan gøre indsigelse mod enhver behandling af dine personlige oplysninger, der har vores legitime interesser som deres juridiske grundlag, hvis du mener, at dine grundlæggende rettigheder og friheder opvejer vores legitime interesser. Hvis du gør indsigelse, har vi en mulighed for at demonstrere, at vi har overbevisende legitime interesser, der tilsidesætter dine rettigheder og friheder.

  Ret til at få en kopi af sikkerhedsforanstaltningerne for de personlige oplysninger, der bruges til overførsler uden for din domsmyndighed: Du kan bede om at få en kopi af eller henvisning til de beskyttelsesforanstaltninger, hvorved dine personlige oplysninger overføres uden for EØS.

  Ret til at indgive en klage til din lokale tilsynsmyndighed: Du har ret til at indgive en klage til din lokale tilsynsmyndighed, hvis du er bekymret for, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

  Vi beder dig om at forsøge at løse eventuelle problemer med os først, selvom du til enhver tid har ret til at kontakte din tilsynsmyndighed.

  Sådan udøver du dine rettigheder: Hvis du gerne vil udøve nogen af de ovenfor beskrevne rettigheder, så send os en anmodning på privacy@orangetheoryfitness.com. Angiv i din meddelelse den ret, du gerne vil udøve, og de oplysninger, du gerne vil have adgang til, gennemgå, rette eller slette.

  Vi kan bede dig om yderligere oplysninger for at bekræfte din identitet og af sikkerhedsmæssige årsager, før vi afslører de personlige oplysninger, du har bedt om. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr, hvor loven tillader det, for eksempel hvis din anmodning er åbenlyst ubegrundet eller overdreven.

  Vi er muligvis ikke altid i stand til fuldt ud at imødekomme din anmodning, for eksempel hvis det vil påvirke den forpligtelse vedrørende fortrolighed, vi skylder andre, eller hvis vi er lovligt berettiget til at behandle anmodningen på en anden måde.

  Overførsel af oplysninger på tværs af grænser. Generelt set opretholder vi servere og systemer i USA, der er hostet af tjenesteudbydere. Vores franchisetagere i den Europæiske Union kan eventuelt overføre personlige oplysninger til os i De Forenede Stater, og vi kan også give behandlingen af dine oplysninger til, eller på anden måde dele dine oplysninger med, andre parter i USA eller i andre lande end dit bopælsland. Derfor, hvor de personlige oplysninger, som vi indsamler via eller i forbindelse med hjemmesiden, appen eller vores tjenester, eller som bliver leveret til os af vores franchisetagere, eller bliver overført til og behandles i USA eller andre steder uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til de formål, der er beskrevet ovenfor, vil vi træffe foranstaltninger for at sikre, at oplysningerne får det samme beskyttelsesniveau, som hvis de forblev inden for EØS, herunder indgåelse af dataoverførselsaftaler, ved hjælp af EU-Kommissionens godkendte standard kontraktbestemmelser, eller ved at stole på certificeringsordninger som de EU-dækkende. - USA's Privatlivsbeskyttelse og Schweiz - USA's privatlivsbeskyttelse for personer bosiddende i Schweiz. Du har ret til oplysninger om de mekanismer, hvormed dine data overføres uden for EØS.

  Vi overholder EU. - USA og Schweiz - USA's rammer for privatlivsbeskyttelse, som er angivet af det amerikanske handelsministerium vedrørende indsamling, brug og tilbageholdelse af personlige oplysninger, som man har fået fat i fra EU's medlemslande og Schweiz, og er blevet overført til De Forenede Stater. Vedrørende information om, hvordan vi behandler personlige oplysninger, der overføres fra Den Europæiske Union og Schweiz, under principperne om privatlivsbeskyttelse, se vores Meddelelse om Privatlivsbeskyttelse eller besøg hjemmesiden for Privatlivsbeskyttelse på https://www.privacyshield.gov/ .

 • Former for personlige oplysninger

  Behandlingsformål

  Vores Juridiske Grundlag

  Navn, kontaktoplysninger, præferencer for træningscenter

  · At have en gratis prøve-træningssession til rådighed

  · At udføre en kontrakt eller træffe foranstaltninger til at indgå en kontrakt med dig

  Navn, kontaktoplysninger, fødselsdato, ægteskabelig status, betalings- og faktureringsoplysninger, online brugernavn og adgangskode

   

  Planlagt træning, træning, som du deltog i, medlems-id-nummer, træningens hyppighed og mål

  · At levere Orangetheory-tjenesterne (oprettelse af online konto, online køb, deltagelse i Orangetheory-træning, når du har valgt at afspejle visse oplysninger i appen)

  For at kunne administrere vores belønningsprogram for medlemmer.

  · At udføre en kontrakt eller træffe foranstaltninger til at indgå en kontrakt med dig

  Kontaktoplysninger i nødsituation

  · Giv din nødkontakt besked i tilfælde af en personskade eller hændelse

  · Beskyttelse af dine vitale interesser

  Navn, kontaktoplysninger, træningsaktiviteter

  · At markedsføre Orangetheory Fitness-tjenesterne

  · Vores legitime interesser, ELLER

  · Dit samtykke.

  Helbredsmæssige forhold, der kan påvirke din evne til at deltage i en træning, højde og vægt

  · At blive Orangetheory-medlem

  · At udføre en kontrakt eller træffe foranstaltninger til at indgå en kontrakt med dig, OG

  · At beskytte dine vitale interesser

  Oplysninger om OTbeat puls

  · At levere Orangetheory-tjenester, herunder tilpasning af træning;

  · Medlemssikkerhed

  · At udføre en kontrakt eller træffe foranstaltninger til at indgå en kontrakt med dig

  · Beskyttelse af dine vitale interesser, OG

  · Dit samtykke.

  Oplysninger om computer- og mobilenhed, inklusiv IP-adresse

  · At levere og forbedre vores hjemmeside og mobilapplikationer

  · Vores legitime interesse

  Oplysninger om computer- og mobilenhed, inklusiv IP-adresse

  · Online målrettet reklame

  · Vores legitime interesser, ELLER

  · Dit samtykke.

  Navn, kontaktoplysninger, træningsaktiviteter

  · At administrere undersøgelser og spørgeskemaer

  · Vores legitime interesse

  Navn, adresse, kontaktoplysninger, økonomiske oplysninger om personer, der er interesseret i at drive en franchise

  · At administrere vores franchise-program

  · At udføre en kontrakt eller træffe foranstaltninger til at indgå en kontrakt med dig

  Oplysninger om kropsscanning

  · At give dig resultaterne for din kropsscanning.

  · At tilbyde anbefalinger og tilpasning vedrørende træning;

  · Til vores formål vedrørende markedsføring

  · Dit samtykke.

 • Dette afsnit af vores Fortrolighedspolitik kommer med oplysninger til bosiddende i Californien, som det er påkrævet i henhold til Californiens persondatalov, herunder Californiens Consumer Privacy Act ("CCPA"). Californiens persondatalov kræver, at vi giver bosiddende i Californien oplysninger om, hvordan vi bruger deres personlige oplysninger, uanset om de er indsamlet online eller offline, og dette afsnit er beregnet til at opfylde dette krav.

  I henhold til CCPA er "personlige oplysninger" enhver information, der identificerer, vedrører, beskriver, er med rimelighed i stand til at blive forbundet med eller med rimelighed kan forbindes, direkte eller indirekte, med en bestemt bosiddende eller husstand i Californien.

  Kategorier over Personlige Oplysninger, som Vi Indsamler, Videregiver og sælger
  Nedenfor angiver vi kategorierne over personlige oplysninger, som vi indsamler om forbrugere og husstande i Californien, de formål, hvormed vi bruger hver kategori, og om vi videregiver eller sælger oplysninger inden for hver kategori. Bemærk, at vores praksis for dataindsamling, der er beskrevet nedenfor, ikke er forskellig fra den, der er beskrevet ovenfor. CCPA angiver specifikke oplysninger, som vi er nødt til at omtale i vores fortrolighedspolitik, og i dette afsnit har vi placeret ovenstående behandling i kategorier, der er beskrevet af CCPA.

  Kategorier for personlige oplysninger

  Indsamler vi?

  Videregiver vi til forretningsformål?

  Sælger vi, eller må vi sælge?

  NAVN, KONTAKTOPLYSNINGER OG IDENTIFIKATORER: Identifikatorer såsom et rigtigt navn, alias, postadresse, unik personlig identifikator, online id, Internet Protocol (IP) adresse, e-mailadresse, kontonavn eller andre lignende identifikatorer.
   For eksempel de oplysninger, du giver os, når du bliver medlem af Orangetheory Fitness eller tilmelder dig en prøve-træning.

  JA

  JA

  JA

  KUNDENS JOURNALER: Papir- og elektroniske kundejournaler, der indeholder personlige oplysninger, såsom navn, underskrift, fysiske kendetegn eller beskrivelse, adresse, telefonnummer, oplysninger om beskæftigelse, bankkontonummer, kreditkortnummer, betalingskortnummer eller andre økonomiske oplysninger, eller medicinske oplysninger.
  For eksempel de oplysninger, du giver os, når du køber træningssessioner.

  JA

  JA

  JA

  BESKYTTEDE KLASSIFIKATIONER: Kendetegn for beskyttede klassifikationer i henhold til Californisk eller føderal lov såsom køn, alder og handicap.
   For eksempel indsamler vi oplysninger om køn og alder fra medlemmerne.

  JA

  JA

  JA

  HISTORIK OG TENDENSER VEDRØRENDE KØB:  Kommerciel information, herunder registreringer af personlig ejendom, produkter eller tjenester, der er købt, opnået eller overvejet, eller anden historik eller andre tendenser vedrørende køb og forbrug.
   For eksempel indsamler vi oplysninger om dine foretrukne træningscentre og din historik for køb af træningspakker.

  JA

  JA

  JA

  BIOMETRISKE OPLYSNINGER: Fysiologiske, biologiske eller adfærdsmæssige kendetegn, der kan bruges alene eller i kombination med hinanden til at fastslå individuel identitet, herunder gangmønstre eller rytmer, og søvn-, sundheds- eller træningsdata, der indeholder identificerende information.
  For eksempel indsamler vi oplysninger om din hjerterytme, når du bruger OT Beats

  JA

  JA

  JA

  BRUGSDATA:  Internet- eller anden elektronisk oplysning om netværksaktivitet, herunder, men ikke begrænset til, browserhistorik, søgehistorik samt information om en bosiddendes interaktion med en internet hjemmeside, applikation eller reklame.
   For eksempel indsamler vi automatisk oplysninger, når du besøger vores hjemmeside eller bruger vores apps, f.eks. de sider, du kigger på

  JA

  JA

  JA

  DATA OM GEO-LOKALITET: Præcise geografiske placeringsoplysninger om en bestemt person eller enhed.
   For eksempel indsamler vi din mobilenheds lokaliseringsoplysninger for at hjælpe dig med at finde nærliggende træningscentre.

  JA

  JA

  JA

  LYD/VISUEL: Lyd, elektronisk, visuel eller lignende information.
   For eksempel kan vi videooptage aktivitet i træningscenteret til vores eget indhold vedrørende marketing og sociale medier.

  JA/NEJ

  JA/NEJ

  JA

  HISTORIK OM BESKÆFTIGELSE: Professionel eller beskæftigelsesmæssig information.
   For eksempel kan vi indsamle din virksomheds kontaktoplysninger, hvis du tilmelder dig et virksomhedsmedlemskab.

  JA

  JA

  JA

  PROFILER OG SLUTNINGER: Konklusioner, man er kommet frem til udfra en af de oplysninger, der er angivet ovenfor, for at vi kan oprette en profil om en bosiddende, der afspejler den bosiddendes præferencer, kendetegn, psykologiske tendenser, tilbøjeligheder, adfærd, holdninger, intelligens, evner og evner.

  JA

  JA

  JA

  Rettigheder for bosiddende i Californien
   Loven i Californien giver californiske indbyggere visse rettigheder og indfører begrænsninger vedrørende særlig forretningspraksis som beskrevet nedenfor.

  Ret til fravalg. Indbyggere i Californien har ret til at fravælge vores "Salg" af deres personlige oplysninger. Californien definerer udtrykket "salg" bredt og inkluderer vores salg, leje, frigivelse, videregivelse, formidling, rådighedsstillelse, overførsel eller på anden måde kommunikation (samlet set et "salg") af Californiske bosiddendes personlige oplysninger til en anden virksomhed eller tredjepart med henblik på monetær eller anden værdifuld overvejelse. Bemærk, at selvom en del af vores deling af personlige oplysninger kan være et "salg" som defineret af CCPA, sælger vi ikke personlige oplysninger med henblik på monetær kompensation.  Bossidende i Californien kan udøve deres ret til at fravælge salget af deres personlige oplysninger ved at udfylde vores CCPA-formular vedrørende anmodning om rettigheder på  https://orangetheoryfitness.truyo.com/consumer/request_form  eller ved at kontakte os på 888-413-1505 (gratis).

  Ret til bekræftet tilmelding. Vi sælger ikke personlige oplysninger om bosiddende, som vi ved er yngre end 16 år, uden samtykke til bekræftet tilmelding.

  Meddelelse ved indsamling. Vi er forpligtet til at underrette bosiddende i Californien ved eller før indsamlingtidspunktet af deres personlige oplysninger, kategorierne for de personlige oplysninger, der er indsamlet, og de formål, til hvilke pågældende oplysninger anvendes.

  Verificerbare anmodninger om sletning og anmodninger om at vide. Med forbehold af visse undtagelser har bosiddende i Californien ret til at fremsætte følgende anmodninger uden beregning op til to gange hver 12. måned:

  Ret til sletning: Bosiddende i Californien har ret til at anmode om sletning af deres personlige oplysninger, som vi har indsamlet om dem, med forbehold for visse undtagelser, og til at få sådanne personlige oplysninger slettet, medmindre de er nødvendige med hensyn til en liste over undtagelsesvise formål.

  Ret til at vide - Ret til en kopi: Bosiddende i Californien har ret til at anmode om en kopi af de specifikke personlige oplysninger, som vi har indsamlet om dem inden for de foregående 12 måneder, og til at få disse leveret gratis, enten (a) med post eller (b) elektronisk i et bærbart og, i det omfang det er teknisk muligt, let anvendeligt format, der gør det muligt for den enkelte at overføre disse oplysninger til en anden enhed uden hindring.

  Ret til at vide - Ret til information: Bosiddende i Californien har ret til at anmode om, at vi giver dem visse oplysninger om, hvordan vi har håndteret deres personlige oplysninger i de foregående 12 måneder, herunder:

  • kategorier for indsamlede personlige oplysninger;
  • kategorier for kilder til personlige lysninger;
  • forretnings- og/eller kommercielle formål med hensyn til indsamling eller salg af deres personlige oplysninger;
  • kategorier over tredjeparter/som vi har videregivet eller delt deres personlige oplysninger med;
  • kategorier over personlige oplysninger, som vi har videregivet eller delt med en tredjepart til et forretningsformål;
  • kategorier over indsamlede personlige oplysninger; og
  • kategorier over tredjeparter, som de bosiddendes personlige oplysninger er blevet solgt til, og de specifikke kategorier over personlige oplysninger, der er solgt til hver kategori over tredjepart.

  Indsendelse af anmodninger. Anmodninger om at udøve retten til sletning, retten til en kopi og/eller retten til information kan indsendes af bosiddende i Californien via vores CCPA-formular vedrørende anmodning om rettigheder på https://orangetheoryfitness.truyo.com/consumer/request_form, såvel som ved at kontakte os på 888-413-1505 (gratis). Vi vil svare på verificerbare anmodninger, der er modtaget fra Californiens forbrugere som påkrævet i henhold til loven.

  Ret til ikke-forskelsbehandling og incitamenter. CCPA forbyder forskelsbehandling af bosiddende i Californien, når de udøver deres rettigheder i henhold til CCPA og stiller krav til eventuelle økonomiske incitamenter, der tilbydes bosiddende i Californien i forbindelse med deres personlige oplysninger.

  Forskelsbehandling: Virksomheder må ikke diskriminere bosiddende, der udøver deres rettigheder i henhold til CCPA. Der kan forekomme forskelsbehandling, når en virksomhed benægter eller leverer et andet niveau eller kvalitet af varer eller tjenester, eller opkræver (eller antyder, at den vil opkræve) forskellige priser eller satser eller give bøde til bosiddende, der udøver deres CCPA-rettigheder, medmindre dette med rimelighed er forbundet med den værdi, de bosiddendes data har givet virksomheden.

  Offentliggørelse af incitamenter: Hvis virksomheder tilbyder økonomiske incitamenter vedrørende indsamling, salg eller sletning af californiske bosiddendes personlige oplysninger, har de bosiddende ret til at blive underrettet om eventuelle økonomiske incitamenttilbud og deres materielle vilkår, ret til ikke at blive inkluderet i sådanne tilbud uden forudgående informeret samtykke om tilmelding samt ret til at kunne fravælge sådanne tilbud til enhver tid. Virksomheder må ikke tilbyde urimelige, urimelige, tvangsmæssige eller ublu økonomiske incitamenter. Vi tilbyder ingen økonomiske incitamenter på dette tidspunkt.